Romantyczna kąpiel przy świecach była ale z młodym Położyliśmy się do łóżka a tu cud prąd jest
połączmy osiołki z Poznania na nowo
Zwiń
X
-
połączmy osiołki z Poznania na nowo
historia wygląda tak:
Mój znajomy pracuje w starym zoo w Poznaniu i napisał kilka dni temu na FB ze jedna pani się bardzo zgorszyła (jej dzieci podobno tez) jak zobaczyła na wybiegu jak dwa osły starają się o kolejnego małego osiołka, jak się okazało to z tego zrobiła się grubsza afera bo i radni się w to zaangażowali i samca w końcu oddzielili, lokalna telewizja o tym zrobiła reportaż.
Trochę można się dowiedzieć w tych linkach:
Do radnej Lidii Dudziak z prośbą o interwencję zwróciły się matki, które przychodzą z dziećmi do Starego ZOO na Jeżycach. Są oburzone tym, że na wybiegu osłów dzieci zobaczyć mogą jak... kopulują zwierzęta. Ostatecznie osły rozdzielono.
Już wczoraj informowaliśmy o oburzeniu jakie wywołały kopulujące osiołki ze Starego ZOO. Pracownicy ZOO rozdzielili parę osłów, ale to oburzyło internautów, którzy w Internecie podpisują petycję w sprawie zwrotu wolności osiołkom.
Powstała internetowa petycja w sprawie ponownego połączenia osłów którą można podpisać:
Człowiek też osioł. Dowodem na to jest odizolowanie od siebie dwóch osiołków w poznańskim zoo, ponieważ kilka mam poczuło się zgorszonych faktem uprawiania miłości przez parę osłów. Jednym z wyznaczników dobrostanu zwierząt jest ich prawo do przejawiania naturalnych zachowań. Osły są zwierzętami społecznymi, nie mogą pozostawać w izolacji, oddzielone od swoich kom
Jeśli ma ktoś ochotę to proszę wypełnić/rozesłać dalej...
-
-
ksyniu22, szkoda że twój znajomy nie zapytał się laski czy wie do czego służy fujara? :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektrykprostyCzy to przypadek, że radni PIS są zaangażowani?
tu masz innego poznańskiego radnego z tej samej partii: http://wiadomosci.onet.pl/poznan/rad...sualiste/mjckd
ale na szczęście dziś kierownictwo ZOO poszło po rozum do głowy
Kierownictwo Starego ZOO przyznaje się do błędu i wypuszcza na wspólny wybieg osiołki, które swoim "kontrowersyjnym" zachowaniem oburzyły matki przebywające w ogrodzie z dziećmi.
czekam na pismo ww. radnych do lokalnych kablówek, by zbanować Discovery Channel :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektrykprostyCzy to przypadek, że radni PIS są zaangażowani?
hehe,
bo dla nich ośli penis na widoku publicznym to mega zgorszenie. Powinny osły robić to po ciemku i pod kołderką.
Ale z drugiej strony jak mogą radni PIS działać przeciw rodzinie? Przez nich rozdzielili (na chwilą na szczeście) oślą rodzinę.... :shock: :wink:
To niepojęte jakieś rozdwojenie jaźni :szeroki_usmiech .
Ech i to kurna za nasze pieniądze się takim czym zajmują przygłupy.
Komentarz
-
-
I po bożemu, a nie na pieska yyy przepraszam osłaObecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
Octavia http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87045
Seicento http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461776#1461776
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misza_zabrzeno i z kalendarzykiem "w reku" bo przeciez nie bedzie skakal od tak dla przyjemnosci Toz to niemorlane
Zamieszczone przez Alonzo_To niepojęte jakieś rozdwojenie jaźni .
Zamieszczone przez Alonzo_za nasze pieniądze się takim czym zajmują przygłupy.
2. poczekaj aż się zajmą gospodarką :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Przeginają z tym oślim fiutem, ale PO w niczym lepsze nie jest, zresztą żadna partia....nadrabiają głupotą w innych dziedzinach. Dla mnie 99 procent polityków to idioci, którzy nie zajmują się społeczeństwem i rzeczywistymi problemami, tylko "Pijarem"
Czemu na służyć ten temat? ktoś nie lubi Pis-u i polityczny temat chce o niczym - bicie piany, czy jako ciekawostkę rzeczywistą to wstawił?
Komentarz
-
-
sew1981, a co Ty myślisz, ze się wkradłem i sam sobie na portalu epoznan napisałem kilka reportaży żeby próbować ośmieszyć którąś z partii politycznych?
ten temat miał służyć tylko jako ciekawostka żeby pokazać jacy ludzie są dziwni...
na szczęście jak napisał wyżej czernobyl, władze zoo na nowo połączyły osły
Komentarz
-
-
ksyniu22, nic nie myślę, tylko jakieś pierdoły polityczne zaczęły się wkradać w wątek, a linki dałeś Ty, a nie św. Mikołaj. Podteksty bywają różne. Tylko pytałem. Żygam już politykami wiadomości oglądając czy cokolwiek, poprostu wystarczy :P
A osiołki niech się dymają gdzie chcą, to zwierzaki :P
a jak jakiś babsztyl się tym gorszy, to bym ją do lekarza psychiatry lub seksuologa odesłał, bo może ma coś z zoofila, albo na powtórkę z biologii z podstawówki, żeby zaliczała jeszcze raz.
Komentarz
-
-
sew1981, nie daj się ogłupiać partiom politycznym i ich gierkom i przestań wkur.iać się polityką i politykami Traktuj ich jak błaznów i rób swoje, bo żadna partia (czy polityk) nie jest zainteresowany robieniem TOBIE dobrze :szeroki_usmiech
Osły mają ich w dupie (ups, chciałem powiedzieć że gdzieś indziej) i robią swoje politykom wbrew
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
czernobyl, o i właśnie o takie głosy mi chodziło jak Twój....ręce opadają. To temat polityczny? Te artykuły też ktoś pisze, kto z jakimś nurtem jest związany. Takie są media, nawet nie trzeba czytać. Przecież to logiczne....Mam wypowiadać się co lubi PO? Nie przepadam za żadną partią, ale za PO wyjątkowo, bo to ludzie ani zimni ani ciepli...to ludzie "środka" czyli nadstawią tam gdzie większa korzyść.
Zostawmy lubienia i antylubienia partii, niech osły dymią się gdzie chcą i żaden polityk niech się nie miesza w ich sprawy - a proste porównywanie popędu zwierząt do moralności ludzkiej to za daleki wybieg. Czy zrobili to rzeczywiście jacyś politycy to inna sprawa, bo media potrafią naprawdę wiele namieszać. Jak obrazki z demotów i artykuliki "sponsorowane" w necie to wyznacznik prawdy to pozdrowienia.....Jak rzeczywiście jakiś polityk/radny takie coś wymyśla to ma chory łeb i niezależnie zupełnie z jakiej partii jest....nie ma co nadinterpretowywać i podciągać tego pod działanie jakiejś partii tylko do lekarza wysłać konkretny egzemplarz.w każdej grupie znajdą się takie dziwolągi, które mają jakieś problemy ze sobą (niezależnie od ugrupowania)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981Jak rzeczywiście jakiś polityk/radny takie coś wymyśla to ma chory łeb i niezależnie zupełnie z jakiej partii jest...
Komentarz
-
-
To jest temat w sam raz do "wyregulowania" przez Unię europejską :diabelski_usmiech
Wystarczy usankcjonować osiołka jako osobę fizyczna i karać według kodeksu karnego. Stawiam kwadrat Luksusowej, że znalazłby się debil, który za oczywiste i jedyne rozwiązanie, uznałby podejście do "problemu" w ten sposób :haha:
Srająca na łące krowa też niech lepiej uważa. Odpowiednie organy prawdopodobnie już szykują regulację unijną dla takiego gorszącego zachowaniaArtur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ksyniu22jedna pani się bardzo zgorszyła (jej dzieci podobno tez) jak zobaczyła na wybiegu jak dwa osły starają się o kolejnego małego osiołka
Dobrze, że nie widziała siebie w "akcji" bo minę pewnie też miała oślą.
To jest chory kraj i chorzy ludzie....
Powinno głupie babsko oddać się do psychiatryka.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz